förlåt!

har inte bloggat på evigheter, men det är så att jag precis har flyttat och är så sjukt upptagen med att träffa folk. Och åka runt bland småbyarna här, haha! Just nu är jag i Sveg, firat midsommar här med min babe. åkte till farmor igår för att träffa finkusinen min som är här. det var alldeles för länge sen vi sågs.
Kommer antagligen inte hinna blogga så mycket framöver, har inget internet hemma och är oftast på flykt. (som jag skrev över)
Imorgon drar vi till stugan och chillar där tills fredag. Ska bli mysigt!
Hoppas ni alla har ett fint sommarlov, och hade en lika lyckad midsommar som jag!
xoxo

I'm falling to pieces.

Hej sötisar!
Har inte orkat blogga, men gör det nu iallafall.
Igår var jag + min klass + några åttor från tånga och monte på spritrakan och grillade. Det var jävligt mysigt, lite småkalt men det får man leva med. Lärde känna lite nytt folk och det är ju aldrig fel.
Jag är riktigt bra på att grilla, för er som ville veta alltså.
Men idag har jag inte gjort så himla mycket, veckan har varit väldigt fullbokad med grejer. Så det var ganska skönt att inte ha så mycket att göra idag. Har typ bara packat, lyssnat på musik, smsat och ätit happymeal haha.
Är så jävla sugen på att sjunga nu förrästen, att stå inför massor av folk och bara ge gärnet. Åh, tagga skolavslutningen! Kommer nog gråta en hel del, fyfan..
Är jävligt frustrerad över en grej.. JAG KAN INTE BAKA! vi har packat ner alla baksaker, så jag får inte baka på en vecka ungefär. haha, åh tortyr. Sist jag bakade var i tisdags, och jag har redan typ abstinens!? åh, jobbigt.
sisådär halvful idag. haha
pusshej

Jag är lycklig, men så jävla rädd att bli ensam kvar.

Hejsan allihopa!
Just nu ligger jag i min säng, med världens hemskaste mensvärk. kulkul, fast ne.
Det har hänt jävligt mycket på senaste, och jag är helt borta. Tror jag är glad, men jag är rädd också.
Idag ska jag spela lite ukulele, försöka bli världensbästa ukulele spelare. Sjunga ska jag också. Sen ska jag packa och massa annat trist. Men ikväll blire klassfest, vi ska grilla och umgås. Känns läskigt att snart sluta sjuan. om 9 dagar flyttar jag, sjukt.
Saknar dig så mycket.

pusshej

RSS 2.0