<3

Jag bakade världens godaste cupcakes idag. För jag är bäst, på att baka dvs.
kort inlägg.
Smsar med älskling så jag orkar inte blogga så mycket idag,
xoxo Alma

Before I die.

Saker jag vill hinna med innan jag dör.
redan fått en låt :')
Och massa mer, :3

Nobody makes me so happy, like you do.

Hejsan alla finisar som läser min bloggis!
vaknade för en timma sen ungefär slängde i mig några pannkakor, mumsigaste som finns nästan. men nu lyssnar jag på den underbaraste musiken ni kan tänka er, har verkligen fastnat för melissa horn och massa andra fina artister.
Längtar som tusan tills påsk, för då får jag träffa älsklingen, min bästavän ida, roliga folk, och såklart världens underbaraste släkt! åh, som jag saknar dom!
Jag mår förövrigt ganska så okej just nu. fast är väldigt sugen på godis , snapple dricka, pocky oså vidare... Haha, tur att det är lördag säger jag bara!
Planerar att se en film i min kigurumi, äta massa gott och ha det allmänt gosigt.
Hoppas ni får en fin lördag, hejdå!

:3

Hellu, det var ett tag sen ! ;d
Just nu så har jag idrott, eller jag sitter på läktaren och tittar på när min klass har idrott... Min svanskota tycker om att jävlas med mig, oh yeah. Ser ut som en sliten fisk gör jag med, åh va fin jag känner mig idag. fast ne.. :c
Föröker få kontakt med min älskling men han vägrar att svara eheeeheee :c Forever alone. Nejmen han svarar nog snart hoppas jag.
Hittills har dagen vart ganska så okej, hade ju franska imorse men det får väl vara så... Man ångrar sig litegranna att man valde just franska, av alla dessa språk!? åh ångest.
Gosh, jag behöver en kram nu. det var ju alla hjärtans dag igår, tänkte bara på hur gärna jag skulle vilja spendera dagen med pojkvännen.. fuck distans, haha blööh...
vet inte varför jag sitter så nära kameran.. wääh
guud, ser ut som.. ah vet inte går inte ens att beskriva hur sliten jag ser ut.
Åh juste, min bästavän fyller fjortis idag! GRATTIS IDA! :* <3
bloggar kanske mera senare, får se hur jag gör...

hoppsan.

Ursäkta mig att jag inte bloggat på länge. Men jag har bloggat på en annan blogg. och typ varit upptagen med livet, osv. Just nu smsar jag med fina personer. Det känns fint!
Lyssnar på världens bästa musik gör jag med, slängde i mig två kokosbollar innan. Livet leker osv osv.
Igår skrev jag inget för jag var upptagen med att käka tårta, (som förövrigt var en väldigt god tårta.) För min lillebror fyllde 4. sjukt va tiden går fort alltså. Ni kan ju få en liten bild på mig också..
saknar mina underbaringar.. som vanligt, vill flytta nu! Men men, får vänta någon månad.
Puss o kram. Checka min o ida's Mumsiga blogg också tryck HÄR

RSS 2.0